Süper Lig’in 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmada Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Fatih Karagümrük yönetimi, Fenerbahçe ile yapılan maçta olduğu gibi deplasman takımına yüzde 30’luk bir tribün açacak.

Süper Lig’de lider durumda olan Galatasaray, Fenerbahçe’nin 6 puan önünde bulunduğu son 3 haftaya önemli bir avantajla giriyor. 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Fatih Karagümrük yönetimi, Fenerbahçe ile oynanan maçta olduğu gibi deplasman takımına yüzde 30’luk bir tribün açacak.

OLİMPİYAT STADI’NDA 23 BİNDEN FAZLA SARI-KIRMIZILI TARAFTAR OLACAK

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Sivasspor’u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek şampiyonluk için önemli bir adım attı. Fenerbahçe’nin ise deplasmanda Konyaspor’la berabere kalmasıyla Galatasaray’ın avantajı daha da arttı. Ligde üst üste 16. maçını kazanan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda iddialı bir şekilde ilerliyor. 36. haftada Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 23 binden fazla taraftarıyla rakibine karşı mücadele edecek. Fatih Karagümrük yönetimi, Fenerbahçe maçında olduğu gibi Galatasaray taraftarlarına da yüzde 30’luk tribün desteği sağlayacak.

Yazar : Berkecan Armağan Bakır

Kaynak : fotomaç.com.tr

Görselin Kaynağı : fotomaç.com.tr

Yayınlanma saati : 22.06

https://www.instagram.com/guvercin.usak?igsh=NmlvMTc0YmNrb3Ry

https://twitter.com/UGuvercin78253