Fenerbahçe’de son haftalardaki artan performansıyla dikkat çeken Çağlar Söyüncü’nün geleceği merakla bekleniyor. Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiralanan 27 yaşındaki oyuncunun bonservisini almaya karar veren sarı-lacivertlilere müjdeli haber geldi. Yıldız futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeleri İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’den kiraladığı Çağlar Söyüncü, Galatasaray derbisinde takımına galibiyeti getiren golü attı. Son iki haftada skora verdiği katkıyla dikkat çeken başarılı stoper, performansıyla teknik heyeti memnun etti. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan 27 yaşındaki oyuncunun takımdaki geleceği merak konusu oldu. Fenerbahçe’nin bonservisini almayı planladığı yıldız futbolcu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

ATLETICO MADRID’DEN AYRILIYOR!

Cadena SER’de yer alan habere göre; İspanyol devi, Çağlar Söyüncü dahil 10 futbolcuyla yollarını ayıracak. Sözleşmeleri sona eren Gabriel Paulista ve Mario Hermoso ile yeni sözleşme yapılmayacak. Barcelona’ya kiralanan Joao Felix, uygun bir teklif gelmesi halinde satılacak. Fenerbahçe’de kiralık oynayan Çağlar Söyüncü için de satış kararı alındı. İspanyol ekibi, sarı-lacivertli takımda başarılı bir sezon geçiren milli oyuncudan yüksek gelir hedefliyor. Çağlar Söyüncü ile devam etmeyi amaçlayan sarı-lacivertliler, Atletico Madrid ile bonservis pazarlıklarına başlayacak. Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla 11 maça çıkan yıldız futbolcu, 2 gollük katkı verdi. Çağlar Söyüncü’nün güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazar : Berkecan Armağan Bakır

Kaynak : fotomaç.com.tr

Görselin Kaynağı : fotomaç.com.tr

Yayınlanma saati : 18.48

Instagram

Twitter