Panathinaikos’un Fenerbahçe Beko’yu yendiği maçın ardından başantrenör Ergin Ataman, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Ataman’ın ifadeleri…

Panathinaikos’un Fenerbahçe Beko’yu yenmesinin ardından başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

İŞTE ATAMAN’IN SÖYLEDİKLERİ:

Maçın ikinci yarısında harika bir savunma performansı sergiledik. Savunma gerçekten olağanüstüydü ve bu bize galibiyeti getirdi. İyi savunma yaparsanız her zaman kazanırsınız. Ancak bir maç daha var. Buraya sadece Fenerbahçe ile oynamak için değil, kupayı kazanmak için geldik.

Bu yarı final maçında istediğimiz şekilde oynadık. Savunmada çok iyi iş çıkardık. Wilbekin’i zorladık ve Saras gibi tecrübeli oyunculara karşı iyi bir savunma sergiledik. Bazı anlarda alan savunmasına geçtik, ki pek alışık olmadığımız bir durum. Ancak oyuncularım bu taktiği harika bir şekilde uyguladılar. Final Four’a 12 yıl aradan sonra dönmek ve bu deneyime sahip olmak kolay bir şey değil. Biz buraya sadece final oynamak için değil, şampiyon olmak için geldik. Bugün yaklaşık 4-5 bin Panathinaikos taraftarı vardı ancak pazar günü burası OAKA ile dolacak.

Türk taraftarlara verdikleri destek için teşekkür eden Ergin Ataman, “Bir Türk antrenörünün finale yükselmesinden dolayı mutluluk duyan birçok kişi olduğunu biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yazar : Berkecan Armağan Bakır

Kaynak : fotomaç.com.tr

Görselin Kaynağı : fotomaç.com.tr

Yayınlanma saati : 22.44

Instagram

Twitter